Onze sollicitatieprocedure

Je hebt gesolliciteerd op een chauffeursfunctie en nu?

1.       De eerste selectie
Onze recruiter beoordeelt via jouw cv en/of motivatie en via een telefoongesprek of jij een geschikte kandidaat bent. Indien jij degene bent die wij zoeken, word je uitgenodigd voor een oriënterend gesprek.

2.       Het gesprek
Het oriënterend gesprek vindt plaats op één van onze vestigingen: Middenmeer, Drachten of Geldermalsen.

3.       Meerijden

Is het oriënterend gesprek van beiden kanten positief? Dan stap je in voor een oriëntatiedag (dagje meerijden) met één van onze ervaren chauffeurs. Zo krijg je een goed beeld van onze werkzaamheden en onze organisatie. 

4.       Rijvaardigheidsbeoordeling
Past ons werk en onze organisatie bij je? Heb je een goed gevoel overgehouden aan het meerijden? Dan word je uitgenodigd voor een rijvaardigheidsbeoordeling.

Waar ben je goed in? Waar heb je begeleiding bij nodig? Wat zijn je sterke punten?

Met een rijvaardigheidsbeoordeling kunnen wij goed inschatten op welke ritten wij jou kunnen inplannen en welke begeleiding je eventueel nodig hebt. Op deze manier kunnen wij jou een prettige, uitdagende, leerzame en voor jou passende werkplek aanbieden.

5.       Indiensttreding
Zijn wij beiden nog positief?  Dan willen wij jou graag toevoegen aan onze gedreven chauffeursgroep!

Jouw contract wordt opgesteld, je wordt uitgenodigd voor twee leerzame introductiedagen en je krijgt een persoonlijke coach toegewezen. Deze coach begeleidt jou de eerste maand intensief. De coach laat jou kennis maken met onze klanten, procedures, jouw collega’s en helpt jou bij het ontwikkelen van jouw (rij)vaardigheden.

Jouw coach maakt van jou een echte Peter Appel Transport chauffeur!